Antena Căutare

Focsani: Nevazator amendat pentru ca nu a traversat pe trecerea de pietoni

Culmea excesului de zel la Focsani. Un nevazator a fost amendat pentru ca nu a traversat pe trecerea de pietoni. Explicatia politistilor: nu si-au dat seama ca barbatul nu vede si nici el nu le-a spus nimic. Pietonul, luat pe nepregatite, a platit amenda, dar acum vrea sa isi recupereze banii.

Traian Ilie are 36 de ani si, de cand s-a nascut, n-a vazut lumina zilei. Dovada. si certificatul de handicap. Asta nu il impiedica totusi sa incerce sa duca o viata cat de cat normala. Ii place sa iasa din casa, asa ca a invatat drumul pe dinafara, cu ajutorul prietenilor. Acum se ghideaza dupa un copac, un gard viu sau un semafor. Ultima data insa n-a nimerit trecerea de pietoni.

"Am trecut pur si simplu si m-am intalnit cu cineva care s-a prezentat a fi politist de la politia locala. Mi-a cerut actele si le-am prezentat buletinul. Si cum i-am prezentat buletinul s-a dus si mi-a facut procesul verbal pentru amenda", spune barbatul.

Barbatul spune ca s-a pierdut in fata agentilor si nu le-a spus ca este nevazator. Asa ca a fost amendat cu 140 de lei pentru ca a traversat prin loc nepermis.

Dupa cateva zile, pietonul a mers, tot singur, la politie, sa conteste amenda.

In momentul constatarii contraventie nu a prezentat absolul niciun certificat. Daca nu i se accepta contestatia, singura varianta sa isi recupereze banii este sa mearga in instanta. Dar barbatul spune ca nu are bani de asa ceva.




foto: brandonremler.blogspot.com

CCR da dreptate pensionarilor. CAS, doar pentru cei cu venituri de peste 740 de lei... Ancheta la Institutul Cantacuzino. Avocatul Poporului: "Neproducerea unor vaccinuri afecteaza siguranta nationala&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x