Antena Căutare

Focuri de arma in Barlad: Trei indivizi mascati au incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii

Aseara, in Barlad, trei indivizi mascati au scos pistoalele intr-un magazin de bijuterii pe care voiau sa-l jefuiasca. Patronul si fiul acestuia nu s-au pierdut insa cu firea si s-au luptat cu talharii. Hotii au tras 2 focuri cu pistoalele cu bile si i-au ranit usor pe cei doi, dar tot n-au reusit sa fure nimic.

La lasarea serii, cand trei indivizi mascati au dat buzna in bijuterie, amenintand cu pistoalele. Inauntru se aflau patronul, sotia si fiul lor, dar si doua vanzatoare. Femeile s-au ascuns in magazie, iar cei doi barbati le-au tinut piept atacatorilor.

“S-a spart o vitrina. Este clar in acest moment ca intentia cu care s-a intrat in incinta a fost de a sustrage bunuri” a declarat un reprezentant al comandamentului politiei Barlad.

In incercarea de a scapa, hotii au tras doua focuri. In timp ce barbatii se luptau cu atacatorii, una dintre femei a reusit sa apese butonul de panica. Angajatii firmei de paza au ajuns imediat, dar era deja tarziu. Atacatorii fugisera.

Despre masina cu care au fugit cei trei indivizi mascati se stie ca este marca BMW, model vechi, de culoare neagra si cu un numar de inmatriculare strain.

Tatal si fiul au fost raniti usor de bilele trase de talhari. Politistii au organizat filtre la iesirile din localitate si-i cauta acum pe atacatori. Daca vor fi prinsi indivizii vor fi cecetati pentru tentativa de talharie si, probabil, uz de arma fara drept.

UPDATE! Spionaj cibernetic la nivel inalt in Romania. Patru tinte, atacate de o retea de hackeri rusi... Maraton de perchezitii in judetele Mehedinti si Timis: 11 persoane, retinute pentru 24 de ore, pentru evaziune fiscala s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x