Antena Căutare

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, dat în urmărire internaţională, localizat la Chişinău

Fostul deputat PSD Cristian Rizea - dat în urmărire internaţională în urma unei condamnări la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani - a fost localizat la Chişinău, scrie Gândul, care prezintă şi imagini cu fostul parlamentar social-democrat.

Gândul relatează că Rizea ar fi închiriat un apartament într-un luxos complex rezidenţial din Chişinău, situat pe strada Bucureşti, un complex securizat, cu parcare subterană.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru a nu fi recunoscut, şi-a lăsat barbă, şi-a acoperit mereu capul cu o şapcă şi, înainte de a ieşi din bloc, se asigura că nu are filaj, iar întâlniri nu a avut decât foarte puţine, zilnic având aproape acelaşi program.

Rizea deţine şi cetăţenia moldovenească, obţinută rapid şi cu ajutorul unor oficiali PSD care au avut legături în zona de putere de la Chişinău, scrie Gândul.

Zilnic, fostul deputat PSD îşi duce fiul la o şcoală de limba engleză, pe un bulevard cunoscut din capitala Moldovei, la numărul 45/A, o şcoală unde taxa anuală este de aproximativ 6.000 euro.

Rizea conduce un Range Rover în două culori, înmatriculat în Moldova cu număr scurt, preferenţial.

Cumpărăturile şi le face, la un interval de câteva zile, la supermarketul Nr. 1 de pe strada Lev Tolstoi.

Fostul deputat Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA alături de omul de afaceri Lucian Colţea, care i-ar fi dat 300.000 de euro ca să intervină la RAAPPS pentru retrocedarea unui teren într-o zonă rezidenţială din Bucureşti şi la Primăria Chiajna pentru un teren aflat în litigiu, a fost condamnat în 18 martie la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

În 19 martie, după ce nu s-a predat, a fost dat în urmărire internaţională.

Sursa : news.ro

Alertă de maximă importanță pentru români! Condiții meteo extrem de periculoase! „Vine din Rusia”. Mesajul autorităților... Când își deschide porțile Târgul de Crăciun din București. Cei mici îl pot vedea pe Moș Crăciun începând cu data de 13 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x