Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Fostul ministru implicat într-un accident cu doi morţi a fost externat. Daniel Chiţoiu a părăsit spitalul în mare taină

Fostul ministru al finanţelor a fost externat astăzi, la opt zile de la accidentul în care doi oameni, soţ şi soţie, au murit! Daniel Chiţoiu a părăsit spitalul Floreasca în secret. Nu a fost nici până acum audiat de anchetatori, deşi martorii spun că el a provocat impactul devastator.

La fix o săptămână de când ajungea pe targă la spital, după accidentul grav din Argeş, fostul ministru s-a întors acasă.

Încă de la internare, au existat mai multe controverse, legate de starea lui de sănătate. La locul accidentului, imediat după impact, martorii l-au surprins pe fostul ministru în picioare, lângă poliţişti, fără a părea rănit.

Totuşi, la scurt timp, Chiţoiu a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Piteşti şi a fost transferat câteva ore mai târziu la Spitalul Floreasca din Capitală. Diagnosticul: două coaste rupte şi fractură de stern. Tot la Floreasca a fost dusă şi singura supravieţuitoare din maşina în care ar fi intrat ministrul. Ceilalţi doi oameni implicaţi, şoferul şi soţia lui, au murit.

De aici au pornit şi controversele legate de producerea accidentului. Surse din anchetă spun acum că Daniel Chiţoiu s-ar fi uitat în telefon când autoturismul lui s-a izbit violent de maşina care venea din faţă.

Informaţii preţioase despre accident ar putea veni şi de la femeia care a supravieţuit. Rănită grav, nici ea nu a fost încă audiată şi se află în continuare internată în spital.

Recomandari