Antena Căutare

Fotografia distribuită de peste 4.000 de români! Cei doi bărbați care apar lângă Patriarhul Daniel au stârnit furie pe Facebook

O imagine postată de un internaut a devenit virală în mediul virtual, peste 4.000 de români distribuind-o alături de mesaje care mai de care mai revoltătoare.

O imagine postată de un internaut a devenit virală în mediul virtual, peste 4.000 de români distribuind-o alături de mesaje care mai de care mai revoltătoare.

În fotografie, apar Gregorian Bivolaru, fondator și guru MISA, alături de preotul Dumitriu Stăniloaie, figură marcantă a Ortodoxiei, și Preafericitul Daniel, actual patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Alăturarea este una cel puțin curioasă, având în vedere că BOR-ul condamnă practicarea tehnicilor yoga, „propovăduite” de MISA.

"Avem nevoie de rugăciune mai multă, de calm, pentru că există acum un fel de tulburare care nu bucură sufletele celor trecuţi la Domnul. Pentru ca să se odihnească în pace, noi pe pământ trebuie să ne rugăm în pace, nu în tulburare şi în agitaţie. Dar se vede că trăim în agitaţie mai mult decât în pacea interioară, şi atunci noi ajutăm cu rugăciunea, dar şi cu fapta bună", a spus Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române în legătura cu tragedia de la Colectiv.

Citește mai departe pe observator.tv!

Un sindrom periculos le pune sănătatea în pericol supraviețuitorilor de la „Colectiv”... Mesajul lui Adi Despot despre participarea la consultările de la Cotroceni: "Voi fi acolo!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x