Antena Căutare

Funeriu: Eliminarea din BAC a 661 de candidati nu e deloc fericire

Eliminarea de la bacalaureat a peste 600 de candidati, dublu fata de anul trecut, nu este "deloc fericire", a declarat Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu.

Ministrul a adaugat ca Romania se poate "insanatosi" daca sistemul educational furnizeaza oameni care stiu ca rezultatele se obtin prin munca, onestitatate si ca frauda nu e o solutie.

Ministrul Educatiei a precizat, sambata seara, intr-o conferinta de presa, la Cluj, ca are un sentiment de "disconfort major", cand vede "comentatori politici angajati de unele posturi de televiziune care se lauda in direct si la o ora de varf ca au fraudat bacul la Fizica".

Ministrul Daniel Funeriu a participat, sambata seara, la festivitatea de absolvire a studentilor de Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, la care au mai fost prezenti oficialitati locale si judetene, rectorii universitatilor de medicina din Romania, precum si mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut.

La UMF Cluj-Napoca au absolvit 1.180 de studenti de la 11 specializari.

Ministerul Educatiei a inregistrat 661 de eliminari la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidatii dati afara de la test pentru frauda nemaiputand sustine examenul in toamna acestui an si nici in vara anului viitor.

Sursa: Antena3

Bac 2011: Jale! - Rezultatele, cele mai slabe din ultimii 20 de ani... Legea privind reabilitarea fatadelor cladirilor, promulgata de Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x