Antena Căutare

Furt prin metoda "inteparii rotilor". Ultima asemenea grupare a fost anihilata in luna octombrie 2012

Atentie mare! Metoda inteparii rotilor devine din ce in ce mai populara in randul hotilor! Un incident de acest fel a avut loc in judetul Buzau, acolo unde un sofer iesean era sa ramana fara acte si bani. De fapt, ar fi ramas fara ele daca ar fi coborat din masina. Omul a avut insa prezenta de spirit. A sunat la Politie si s-a blocat in masina

Totul a inceput cu o banala pana! Problema la cauciuc insa nu era accidentala, dupa cum avea sa afle omul. Un individ, era intuneric in localitate, cu o lanterna a facut flash sa-l vad ca trece trecerea de pietoni, s-a facut ca e beat, a asteptat sa opresc eu masina si a trecut foarte foarte incet”, povesteste omul.

Soferul a oprit regulamentar la trecerea de pietoni. In acelasi timp, un barbat s-a furisat insa prin spatele masinii si a spart cauciucul unei roti cu un cutit. “Am plecat, deodata dupa 200 de metri, s-a auzit roata ce facea galagie, muzica nu era tare. Am oprit masina si dupa ce a mai trecut o data din spate masina de Bulgaria am facut legatura ce se intampla de fapt”, a mai spus barbatul.

Iar legatura pe care victima a facut-o practic l-a salvat. Soferul nu a coborat. Dar a pus mana pe telefon. “Am sunat la 112, am asteptat sa vina politia, daca ieseam din masina si ma apucam sa pun masina pe cric atata asteptau”, a adaugat omul.

Masina ce il urmarise kilometri intregi, inmatriculata in Bulgaria a disparut brusc. Politistii spun ca ar fi vorba despre o grupare de hoti care actioneaza doar prin aceasta metoda, a inteparii rotilor. Cel mai des - in zona orasului Ramnicu Sarat. Nu ei au inventat tactica. Ultima asemenea grupare a fost anihilata in luna octombrie 2012. Atunci patru tineri cu varste intre 24 si 29 de ani, recidivisti, opreau fortat masinile din trafic si le intepau rotile pentru a detemina soferul sa iasa din masina.

Zeci de soferi ignora parcarea subterana din Suceava. Alternativa, trotuarul... UPDATE! Gigi Becali are probleme cu ANAF. Finantatorul Stelei ar datora statului 3.5 milioane de euro!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x