Antena Căutare

Garsoniera, cea mai buna optiune pentru prima casa. Iata cat de mult au scazut preturile!

Ne dorim o casa dar nu intotdeauna ne-o si permitem. Asa ca garsoniera ramane cea mai la indemna optiune pentru cei care vor o locuinta, dar nu pot lua un credit prea mare de la banca. Locuintele cu o camera sunt cautate mai ales de tinerii care prefera sa schimbe chiria pe rata platita pentru propria locuinta.

In urma cu cativa ani, cumpararea unei case parea un vis indepartat pentru multi dintre noi. Insa, de atunci, preturile au scazut mult. Cele mai multe oferte pleaca acum de la 25.000 de euro pentru o garsoniera de peste 30 de metri patrati.

Exista doua situatii: Daca va incadrati in conditiile programului Prima Casa veti plati o rata lunara in jur de 100 de euro pentru un imprumut de 20.000 luat pe 30 de ani. Pentru acelasi credit, luat fara garantia statului, rata lunara creste pana la 156 de euro. O persoana necasatorita, fara copii si alte credite, trebuie sa castige cel putin 1.145 lei daca se incadreaza in Prima Casa si 1.670 de lei pentru rata cea mai ridicata, fara garantii de stat.

sursa foto: davinong.com

De maine, cresc amenzile pentru soferi. Vezi lista sanctiunilor si ce sume ai putea sa platesti!... O familie cu cinci copii a ajuns in strada pentru ca nu a avut bani sa-si faca... un gard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x