Antena Căutare

Gest revoltător! O cățelușă și cei cinci puii ai ei, legați într-un sac și lăsați să se înece, în râul Argeș: "Am găsit-o în jumătatea râului, agățată cu dinții de un băț. Se zbătea să rămână cu capul afară"

Un tânăr, aflat la scăldat, în râul Argeş, a rămas șocat după ce a făcut o descoperire tristă. Băiatul a dat peste o căţeluşă şi puii săi, băgaţi într-un sac şi aruncaţi în apă să se înece. Din păcate, nu se ştie cine a recurs la un asemenea gest.

Un tânăr, aflat la scăldat, în râul Argeş, a rămas șocat după ce a făcut o descoperire tristă. Băiatul a dat peste o căţeluşă şi puii săi, băgaţi într-un sac şi aruncaţi în apă să se înece. Din păcate, nu se ştie cine a recurs la un asemenea gest.

"Deci nu am cuvinte... În satul Căscioarele, Giurgiu, făceam baie în râul Argeş şi, dintr-o dată, zgomote puternice de câine.... Abia am găsit-o în jumătatea raului, sub boscheţi, pietroaie, agăţată cu dinţi de un băţ să nu o tragă la fund sacul în care era băgată, cu tot cu cei cinci căţei înecaţi.

Se zbătea să rămână cu capul afară. Abia, abia am reuşit să scot sacul de la fundul apei, prins în crāci. Fiind legat la gură, a reuşit să scoată capul să se facă auzită. Vai de capul nostru, cum să faci așa ceva?"

Doliu în presa din România. La doar 27 de ani, jurnalista Alina Mohor a murit în somn... Ploile au făcut ravagii în București! Mai multe străzi din Capitală au fost inundate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x