Antena Căutare

UPDATE! Gigi Becali are probleme cu ANAF. Finantatorul Stelei ar datora statului 3.5 milioane de euro!

Ghinioanele il urmaresc pe Gigi Becali! Dupa ce la inceputul acestui an a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, acum latifundiarul din Pipera a mai dat de o belea. Inspectorii ANAF spun ca finantatorul Stelei datoreaza statului aproximativ 3.5 milioane de euro, dupa ce a facut mai multe tranzactii cu terenuri si nu ar fi platit taxele.

O colectie de ceasuri de 250.000 euro si bijuterii de 50.000 de euro. Este averea lui Gigi Becali, asa cum apare in declaratia sa din decembrie 2012. Dar comoara s-ar putea micsora. O mare parte ar putea sa ajunga la Fisc.

Inspectorii ANAF spun ca finantatorul Stelei datoreaza statului aproximativ 3.5 milioane de euro, dupa ce a facut mai multe tranzactii cu terenuri si nu ar fi platit taxele.

“Doua milioane jumatate i-am rambursat eu, adica am platit eu TVA. Adica am avut eu de dedus! Mi-a oprit doua milioane jumatate ANAF si mai era vorba de un milion, pe care am un teren cu sechestru”, explica Becali.

Gigi nu s-a lasat niciodata afectat de procese. Si nici nu s-a ferit sa-si ascunda averea. Imbracat mereu la patru ace, latifundiarul foloseste de cele mai multe ori o masina de lux in valoare de aproximativ 100.000 de euro. Iar aceasta este doar una dintre cele patru limuzine pe care le are.

foto: Intact Images

Furt prin metoda "inteparii rotilor". Ultima asemenea grupare a fost anihilata in luna octombrie 2012... Constanta: O locomotiva cu abur ce a prins Primul Razboi Mondial risca sa ajunga la fier vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x