Antena Căutare

Gigi Becali si-a sarbatorit ziua de nastere cu suc, intre detinuti

“La putini ani” e urarea pe care Gigi Becali ar fi vrut sa o auda astazi, in libertate. A implinit insa 55 de ani in celula de la Jilava. Si tot acolo si-a sarbatorit ziua, pentru ca i-a fost respinsa cererea de a iesi din inchisoare 24 de ore. Dupa gratii, Becali a primit un tort de la detinuti, care i-au cantat din psalmii lui David. El, in schimb, le-a facut cinste cu suc. Sampania e interzisa, la fel si chefurile de alta data.

Catusele ar fi fost doar o gluma, in urma cu cativa ani. Un simplu cadou, mai mult sau mai putin inspirat. Astazi, Becali a implinit 55 de ani, dupa gratii, la Jilava…

La multi ani pentru presa, si la cat mai putini pentru el, in inchisoare. O zi de nastere pe care cu greu o va uita Becali.

Nu a obtinut permisia de 24 de ore. La zi festiva, s-a delectat doar cu branza, ciorba de cartofi, mancare de dovlecei cu carne sau ghiveci cu legume.. Departe de palatul aurit si de mesele intinse in curte pentru jucatori, prieteni si dusmani. Astazi, si sa fi vrut, n-ar mai fi putut ciocni cu prietenii.

Iar de urat, nici atat. Becali are minute limitate pe cardul de detinut si le-a folosit sa-si sune fetele si sotia.

La Jilava, varul Virgil, zis Cancelarul, a inceput pelerinajul. Gigi a avut dreptul la mai multe vizite, de ziua lui. Si la un pachet in plus.

A putut chiar sa le faca cinste celorlalti detinuti. Cu suc, pentru ca sampania e interzisa in penitenciar.

La 55 de ani, magnatul Becali nu sta sa-si numere milioanele in vila din Pipera. Se invarte in celula de cativa metri patrati si joaca table cu colegii, intre doua rugaciuni.

foto: Intact Images

UPDATE! Accident Muntenegru: Primii 11 raniti au ajuns in tara... Zi de DOLIU NATIONAL pentru victimele accidentului din Muntenegru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x