Antena Căutare

Accident cumplit in Giurgiu: Trei politisti si-au pierdut viata, dupa ce soferul a adormit la volan

Au muncit impreuna, au ras impreuna si tot impreuna au plecat pe ultimul drum. Trei politisti de la sectia 14 din capitala au murit azi-dimineata, in judetul Giurgiu, dupa ce unul dintre ei a adormit la volan. Un al patrulea agent a fost grav ranit. Iesisera din tura si voiau sa ajunga acasa, la familii.

Cei patru politisti erau colegi la sectia 14 din Capitala. Cu totii - tineri, cu varste intre 34 si 39 de ani. Tocmai iesisera din tura si se indreptau spre casa, in Giurgiu. Oboseala si-a spus insa cuvantul, iar cei patru nu au mai ajuns la familiile lor.

Nimic nu a mai ramas din masina in care se aflau cei 4 politisti. La locul accidentului, anchetatorii nu au gasit nicio urma de franare.

Politistul care a scapat cu viata a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni, in stare grava, si a fost operat de urgenta. Familia este alaturi de el. Si el si colegii lor au cate doi copii acasa.

foto: Intact Images


Au luat pielea de pe Irinel! A pierdut tot! Executorii il lasa fara case!... Munti de gunoaie in curtea Spitalului de Urgenta din Craiova!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x