Antena Căutare

Haite de lupi terorizeaza gospodariile de la periferia orasului Anina

In timp ce in Dambovita si Arges localnicii sunt terorizati de ursi, in Caras-Severin lupii sunt problema. Cateva zeci de animale domestice din gospodariile de la periferia orasului Anina au fost sfasiate. Localnicii si-au unit fortele si spera sa tina fiarele la distanta cu un foc de tabara urias.

Localnicii cartierului Bradet, din Anina, sunt terorizati de cateva zile de lupi. Fiarele salbatice au coborat din padure si le-au mancat zeci de vaci, oi, porci sau magari. Toti manjii din zona au cazut prada lupilor.

Ca sa tina lupii la distanta, oamenii s-au adunat pe un deal de langa padure, au facut focul si au tipat. Au sperat ca astfel ii vor speria pe lupi si acestia se vor dezobisnui sa mai coboare pana in curtile lor.

Localnicii au ajuns sa se teama pentru propria viata si sunt ingrijorati de faptul ca cei mici trebuie sa mearga doi kilmetri pana la scoala si risca sa fie atacati de lupi.

Oamenii spun ca au facut multiple sesizari la Prefectura si Consiliul Judetean, dar nu au primit niciun raspuns pana in acest moment.

Cadre didactice de la Universitatea Bioterra, acuzate ca au cerut mita studentilor. 22 de perchezitii in acest caz... Afla cum va fi vremea iarna aceasta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x