Antena Căutare

Hora încinsă pe faleză, alături de zeci de oameni, i-a costat scump. Șefii Poliției Constanța, dați afară după ce au dansat cu turiștii din Mamaia

Hora distracţiei de pe litoral i-a costat funcţia pe şefii Poliţiei din Constanţa. Imaginile în care zeci de turişti dansează pe faleză au devenit virale, iar Ministerul Afacerilor Interne a trimis Corpul de Control la malul mării. Inspectorul-şef şi adjunctul său au fost demişi. 

Cazul a fost analizat de o comisie din cadrul Corpului de Constrol al Ministerului Afacerilor Externe, iar în urma analizei s-a hotărât ca șefului IPJ Constanța să îi fie întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare.

Scandal monstru într-un autobuz. Un șofer a fost dat jos de polițiști pentru că nu purtea mască. Trecătorii, revoltați: ”Nici ei nu aveau mască!”

De asemenea, din 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului IPJ Constanța pe linie de ordine publică, a anunțat Poliția Română.

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit ca șef al Poliției Constanța, pentru 3 luni, iar comisarul de poliție Nucu Marian, ca adjunct al său, pentru aceeași perioadă.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Totodată, Poliția a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanța.

Efectele secundare ale pandemiei de coronavirus. Copiii, cei mai afectați: ”Va duce la o îmbolnăvire accentuată!”... Răsturnare de situație în urma negocierilor cu Orban. Restaurantele vor fi deschise ”în câteva zile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x