Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Hora încinsă pe faleză, alături de zeci de oameni, i-a costat scump. Șefii Poliției Constanța, dați afară după ce au dansat cu turiștii din Mamaia

Hora distracţiei de pe litoral i-a costat funcţia pe şefii Poliţiei din Constanţa. Imaginile în care zeci de turişti dansează pe faleză au devenit virale, iar Ministerul Afacerilor Interne a trimis Corpul de Control la malul mării. Inspectorul-şef şi adjunctul său au fost demişi. 

Cazul a fost analizat de o comisie din cadrul Corpului de Constrol al Ministerului Afacerilor Externe, iar în urma analizei s-a hotărât ca șefului IPJ Constanța să îi fie întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare.

Scandal monstru într-un autobuz. Un șofer a fost dat jos de polițiști pentru că nu purtea mască. Trecătorii, revoltați: ”Nici ei nu aveau mască!”

De asemenea, din 1 iulie 2020, s-a dispus încetarea împuternicirii adjunctului șefului IPJ Constanța pe linie de ordine publică, a anunțat Poliția Română.

Comisarul-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit ca șef al Poliției Constanța, pentru 3 luni, iar comisarul de poliție Nucu Marian, ca adjunct al său, pentru aceeași perioadă.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Totodată, Poliția a suplimentat numărul efectivelor care acționează pe litoral. Astfel, 182 de polițiști au fost delegați la IPJ Constanța.

Recomandari