Căutare Live

Încep în forță anul! Zodii care își schimbă locul de muncă sau primesc bani! Horoscop 6-12 ianuarie 2020, cu Camelia Pătrășcanu

Vești importante pentu zodii în săptămâna 6-12 ianuarie 2020! Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt nativii care vor vea parte de schimbări uriașe sau de vești neașteptate în zilele următoare!

În această săptămână Luna este în creștere. Este semn de abundență. Foarte multe planete în Capricorn vorbesc de un început de an în care suntem extrem de concentrați pe proiectele noastre și pe realizări practice. Unii nativi pot primi chiar și sume importante de bani.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 6-12 IANUARIE 2020

Vineri este Lună plină. Această săptămână este foarte bună pentru a lua în calcul toate resursele pe care le avem și să le valorificăm. Săptămâna 6-12 ianuarie, din punct de vedere al horoscopului, este perfectă pentru a dezvolta proiecte și idei noi.

Este o perioadă în care nu trebuie prelungită vacanța, așa că zodiile sunt sfătuite să înceapă în forță proiectele personale sau profesionale, căci rezultatele vor fi unele extrem de bune, în special la capitolul bani.

Atenție, totuși, la viața de cuplu și de familie. Nativii sunt sfătuiți să uite de vechile supărări, pentru a putea depăși anumite probleme și certuri.

Sfatul astrologului Camelia Pătrășcanu este acela de-a ne orienta către scopul pe care îl avem. Săptămâna 6-12 ianuarie este una foarte ofertantă, căci unele zodii schimbă locul de muncă, în timp ce altele pot să schimbe locul în care stau sau chiar partenerul!

Ce anunță săptămâna 6-12 ianuarie, conform horoscopului prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu? Află totul urmărind materialul video din emisiunea celor de la Antena 3.

Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut seismul ... Schimbări drastice pentru polițiști și amenzi uriașe pentru cei care refuză să se legitimeze. Ce prevede noua lege ce in...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x