Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 11 iulie!

Nimic nu va ramane nepus la punct in programul pestilor. Forma in care se gasesc le va fi de mare ajutor. Pentru balante e rost de bani. Iata toate predicile!

Nativii din zodia Berbec vor emana bunadispozitie si optimism si pentru ei se previzioneaza a fi o zi cu satisfactii si vesti bune.

Taurii isi vor concentra atentia pe activitatile familiale si isi vor da toata silinta pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Gemenii stau de minune la capitolul comunicare si vor reusi sa puna mana pe proiecte importante datorita spiritului de convingere.

Racii n-ar trebui sa se implice in discutii care nu ii vizeaza pentru ca nu vor reusi decat sa cada la mijloc.

Leii se vor confrunta cu probleme in mediul profesional si este absolut necesar sa fie foarte atenti in punerea la punct a proiectelor de astazi.

Fecioarele vor avea o zi incarcata, insa spiritul organizatoric le va scoate din incurcatura si le va usura misiunea.

Balantele au astrele de partea lor in plan financiar, este posibil sa se aleaga cu bani astazi si ar fi indicat sa-i investeaza in mod inteligent.

Scorpionii vor avea ceva batai de cap in activitatile demarate, au asteptari prea mari si risca sa fie dezamagiti de rezultate.

Sagetatorii se gasesc intr-o forma excelenta si vor face totul cu drag si cu implicare 100%, iar rezultatele vor fi pe masura efortului.

Capricornii se vor concentra asupra relatiilor de cuplu si se vor stradui sa puna capat neintelegerilor de la acest capitol.

Varsatorii ar trebui sa stie ca graba strica treaba, sunt mult prea impulsivi in activitatile demarate si risca sa omita aspecte esentiale.

Pestii se vor bucura de o zi in care vor realiza cu usurinta tot ceea ce isi vor propune, fie la serviciu, fie in mediul familial.

Petra Pintelei, tanara cu voce de aur! S-a nascut aproape oarba, insa adora sa cante!... Informare METEO de ploi torentiale si grindina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x