Antena Căutare

Horoscopul zilei de 23 aprilie. Berbecii flirtează și flatează, iar rezultatele vor fi surprinzătoare!

Berbecilor, flirtrati si flatati prin cuvinte frumoase, rezultatele vor fi surprinzatoare. In plus, sunteti inconjurati de oameni veseli, asa că vă veti distra astazi.

Berbecilor, flirtrati si flatati prin cuvinte frumoase, rezultatele vor fi surprinzatoare. In plus, sunteti inconjurati de oameni veseli, asa că vă veti distra astazi.

********

Sarmul taurilor ne invadeaza pe toti asa că vom dori să le stam in preajmă. In schimb noi ii facem să zambească si le înseninăm ziua cu diverse surprize.

********

Relatia voastră intra în service, gemenilor. Are nevoie de lucrări de întretinere. Amintiti-vă ce simtiti unul pentru celalalt si lăsati orgoliile deoparte.

********

Dacă nu sunteti buni ascultători nu stati astăzi in preajma racilor. Vorbesc mult si sar de la un subiect la altul, e modul lor de a-si consuma energia.

********

Leii sunt obsedati să nu repete greseli din trecut, asa că sunt foarte precauti. Atentie, asta vă poate trage inapoi. Mai bine redeveniti voi inșivă si faceti lucrurile in stilul vostru.

********

Fecioarele invată astazi că timpul liber vine dintr-o buna organizare. Asa că isi beau cafeaua in pat si fac un plan bun care le faca sambata relaxanta.

********

"Nu va complicati", asta trebuie sa le spunem balantelor astazi. Prea multe detalii si ganduri inutile îi vor coplesi si le vor întrista sambata. Pot invata si lectia renuntării.

*********

Reputatia scorpionilor e foarte bună, dar astazi trebuie să o apere. Ar putea fi blamați pentru actiunile lor dacă nu îsi explică clar intentia.

*********

Abia ati terminat un proiect, nu vă aruncati in altele, sagetatorilor. Luati-vă timp să vă bucurați de reusită si concentrati-vă pe familie si prieteni.

*********

Capricornilor, nu vă umpleti fiecare secundă din timpul liber cu activitati sociale. Câteva clipe de singuratate făcând.nimic vă vor relaxa mai mult.

*********

Ascultati-vă intuitia astăzi, vărsătorilor. Chiar dacă pare dificil la început, directia spre care vă îndreaptă e cea corectă, cea care vă va duce la succes.

*********

Oamenii vă spun ceea ce vreti să auziti, pestilor, așa că verificati din două surse sau faceti pe detectivul înainte să luati de bună informatia.

„Vreau să ajut”. Cristi, băiețelul minunat care are nevoie de noi pentru a trăi!... BREAKING NEWS. Vremea se răcește brusc în toată țara. Ploi și grindină în mai multe zone ale României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x