Căutare Live

Hristos s-a înălțat! Rostește rugăciunea din sfânta zi de azi și vei avea parte de belșug și fericire

Înălțarea Domnului, joi , 28 mai 2020. Înălțarea Domnului este marea sărbătoare creștină ce comemorează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos la 40 de zile de la Paște.

Hristos s-a înălțat! Rostește rugăciunea din sfânta zi de azi și vei avea parte de belșug și fericire

La 40 de zile de la Înviere, credincioșii sărbătoresc Înălțarea, importantă sărbătoare pentru cei care caută liniște sufletească și curățarea de păcate. Preoții spun că rostirea unei rugăciuni speciale, în această zi sfântă, va face miracole pentru care vor binecuvântare divină. Aprinde o lumânare și citește rândurile cu smerenie.

Înălțarea Domnului, sărbătoare mare în calendare, 28 mai 2020. Tradiții și rânduieli bisericești în sfânta zi

Mai jos, textul complet al rugăciunii:

Înălțarea Domnului 2020. Până când salutăm cu „Hristos S-a Înălțat”?

“Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Cel Ce pogorându-Te din Cer la cele de pe pământ ca om, ai înălțat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului și ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie și ne rugăm…

Mântuitorule, trimite peste noi toți Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire și de pace lăuntrică.

Gonește de la noi, ticăloșii, gândurile rele care ne tulbură, căci știi, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuși. Vindecă rănile noastre sufletești și luminează ochii cugetelor noastre! Tu știi că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat!

Așadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea și să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim și de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului și să ne înălțăm cugetele și simțirile noastre la cer, pentru a ne împărtăși și noi de bucuria veacului ce va să fie.

Amin!"

Hristos s-a înălțat! Acatistul Înălțării Domnului care se rostește azi

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Prins în fapt! Pasiunea pentru tinere frumoase l-a costat scump pe un bărbat însurat. Amantlâcul a ajuns în sala de jude...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri