Antena Căutare

Imagine bulversantă! Medic din România, mesaj dur pe Facebook: „Așa arată asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături”

Medicul Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean Brașov, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, însoțit de o fotografie cu colega sa, asistentă șefă în aceeași unitate medicală.

Medicul Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean Brașov, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, însoțit de o fotografie cu colega sa, asistentă șefă în aceeași unitate medicală.

Redăm mai jos postarea integrală:

Am rămas surprins când am văzut-o ieri dimineață, puțin după ora 9, pe Lidia Punkosti, asistenta șefă a secției noastre, lucrând, crispată de durere, cu perfuzia alături. Deși m-a rugat cu cerul și pământul să nu fac publică această imagine surprinsă cu abilitățile mele de „fotograf de instantaneu”, eu, precum scorpionul din bancul cu broscuța, nu m-am putut abține!

De ce? Pentru că numai așa vor înțelege și cei mereu nemulțumiți, cu câte eforturi se menține „normalitatea” în zona asistenței medicale din spitalele de stat, în condițiile în care unii dintre colegii noștri nu pot fi înlocuiți instantaneu, atunci când dă boala peste ei.

Respect, Lidia!
Și, încă o dată, scuze…”

Sursa: brasovromania.net

Accident GROAZNIC în România. Patru persoane AU MURIT în urmă cu puțin timp!... FOTO VIRALĂ pe net! Trecere de pietoni din faţa unei şcoli din Arad, inutilizabilă pentru că la ambele capete sunt spaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x