Antena Căutare

Imagini greu de privit pe un câmp din Dej. Un bărbat aruncă doi căței, câțiva metri în aer, într-o baltă: "Mă, terminați! Vedeți că sunteți filmați. Dați-le pace!"

Câţiva martori au filmat un bărbat cum azvârle doi căţei câţiva metri în aer, într-o baltă. Luat la întrebări de reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, proprietarul câinilor a spus că a vrut doar să-i răcorească, pentru că afară era cald. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Câţiva martori au filmat un bărbat cum azvârle doi căţei câţiva metri în aer, într-o baltă. Luat la întrebări de reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, proprietarul câinilor a spus că a vrut doar să-i răcorească, pentru că afară era cald. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Frig în luna mai! Meteorologii anunță temperaturi sub limită, ploi și vreme instabilă în următoarele două săptămâni... România, pândită de pericole! Specialiștii anunță Cod galben pentru maimulte zone din ţară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x