Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Imagini revoltătoare surprinse la Spitalul Judeţean din Constanţa! Rudele unor pacienţi au filmat gândacii care umblau în voie prin saloanele şi băile secţiei de Neurologie

Imagini revoltătoare surprinse la Spitalul Judeţean din Constanţa! Rudele unor pacienţi au filmat gândacii care umblau în voie prin saloanele şi băile secţiei de Neurologie. Reprezentanţii spitalului susţin că de vină sunt chiar bolnavii, care lasă mâncarea în sertare, peste noapte.

Imaginile au apărut la doar câteva luni de la controlul inopinat al fostului ministru al Sănătăţii, care a găsit mizerie pe secţie şi a cerut demisii. Sesizaţi de reporterii Observator, inspectorii DSP au făcut verificări.

Deşi a fost renovată, secţia de Neurologie a spitalului din Constanţa este raiul gândacilor. Insectele umblă nestigherite prin saloane, se ascund în sertare sau chiar mişună în farfuriile cu mâncare. Bolnavii şi rudele lor se plâng că în grupurile sanitare e un adevărat dezastru. În acest duş, spre exemplu, este mizerie, iar gândacii roiesc în voie.

Reprezentanţii spitalului spun că în fiecare lună se face dezinsecţie şi dau vina pe pacienţi şi pe aparţinători. De cealaltă parte, cadrele medicale cred că o problemă este şi lipsa personalului.

Reporterii Observator au sesizat inspectorii DSP, care au mers în control. Nu au găsit nimic în neregulă, dar înainte s-ar fi făcut dezinsecţia. Au cerut însă conducerii spitalului să intensifice acţiunile de igienizare.

În luna aprilie, un control fulger de la Ministerul Sănătății s-a lăsat cu demisii. Şefa secţiei de Neurologie a fost revocată din funcţie dupa ce fostul ministru, Sorina Pintea, a declarat că a găsit acolo debandadă si mizerie.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro