Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE: Scandal cu bate, furci si drujbe la Vaslui. Un cioban, pe punctul de a fi transat

A nins mult, iar zapada cazuta cu nemiluita a inrait oamenii. Atat de tare, incat, atunci cand se blocheaza putin drumurile, sar la bataie unii la altii. In Vaslui, s-au lovit cu furcile, cu batele si biciul, mai ceva ca la Ruginoasa. Iar cand n-au mai facut fata au scos si o drujba. Va avertizam, urmeaza imagini violente.

Un drum blocat de masini prinse intre troiene mari de zapada, intr-un catun de la marginea judetului Vaslui. Si doi sateni intre care exista un conflict mai vechi. Suficient pentru scandal. Protagonisti - un carutas si un cioban. Suparat ca nu are loc sa treaca de oile ciobanului, barbatul l-a pus dintr-o miscare la pamant. Apoi i-a dat in cap cu biciul.

Martorii n-au fost doar martori. Au scos furcile si l-au prins la inghesuiala pe cel care a pornit scandalul. L-au lovit cu furie si mai ca si-au rupt batele pe spatele omului.

Dupa ce a incasat bataia, barbatul si-a facut curaj. A luat drujba si a fost gata-gata sa-l taie pe cioban. Si sa-i distruga si gardul de la casa.

Spiritele s-au linistit abia dupa ce drumul a fost deblocat...

UPDATE! Ponta: De maine intram in COD PORTOCALIU. In noaptea aceasta TOATE drumurile din Botosani vor fi deschise... S-a ferit de fiola ca necuratul de tamaie: Un preot dintr-o localitate vasluiana a fost prins beat la volan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x