Antena Căutare

Poți să nu plângi? Copii săraci, către Moș Crăciun: "Mă numesc Alexandra și te rog, dacă poți, să-mi aduci două portocale..."

Numele ei este Alexandra Timar și în preajma Sărbătorilor de iarnă face cel mai frumos gest: aduce un strop de bucurie în ochii copiilor nevoiași. Alexandra a inițiat, în urmă cu un an, o campanie socială, ”Adoptă o scrisoare”, ”Crăciun pentru bunici”, care vine în sprijinul copiilor şi bunicilor sărmani din Vaslui, Arad şi Satu Mare. 

Numele ei este Alexandra Timar și în preajma Sărbătorilor de iarnă face cel mai frumos gest: aduce un strop de bucurie în ochii copiilor nevoiași. Alexandra a inițiat, în urmă cu un an, o campanie socială, ”Adoptă o scrisoare”, ”Crăciun pentru bunici”, care vine în sprijinul copiilor şi bunicilor sărmani din Vaslui, Arad şi Satu Mare.

Tânăra îşi doreşte ca alături de românii cu suflet mare să ofere cadouri pentru 1.000 de copii şi 500 de bunici, cu ocazia sărbătorilor de iană, ”cadouri simbolice care să genereze în mod obligatoriu un zâmbet cald şi certitudinea ca nu sunt chiar singuri pe lume”, notează Adevărul.

Prin intermediul reţelelor de socializare, tânăra a reușit să mobilizeze oameni generoși, doritori să ofere o bucurie în prag de Crăciun.

Sute de copii sărmani au trimis scrisori către Moş Crăciun

Adevărul publică scrisorile copiilor în ajutorul cărora a sărit Alexandra. Sunt pur şi simplu tulburătoare. Ei visează ca Moş Crăciun să le aducă o portocală, o banană, o pungă de pufuleţi sau... mentosane. Mult prea puțin pentru lumea în care trăim, dar suficient cât să le bucure sufletele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Dragă Moş Crăciun, mă numesc Alexandra, sunt elevă în clasa a III-a, iar anul acesta am fost silitoare şi bună la suflet. Eu te rog dacă poţi să-mi aduci: două portocale, două banane şi patru pachetele de mentosane” este doar una dintre scrisorile primite. Rândurile aparțin unei fetițe dintr-un sat sărac din județul Vaslui.

Alexandra Timar poate fi contactată prin intermediul contului personal de Facebook, locul unde prezintă toate detaliile legate de derularea campaniei, la care oricine poate lua parte pentru a ajuta un copil sau un bătrân.

Pesta porcină a lăsat România fără ferme de porci, iar acum au apărut alte probleme! Ce se întâmplă în rândul crescători... Târguri și piețe de Crăciun din Europa în 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x