Live acumMangalita
Prime Time 20:00iUmor

În arest, Gheorghe Dincă a vrut să se sinucidă de patru ori! Dorin Dumitru: „Spune că își bagă capul în gratia patului”

Psihologul criminalist Dorin Dumitru a continuat șirul dezvăluirilor legate de Gheorghe Dincă. Acesta a povestit că mostrul din Caracal a vrut să se sinucidă de mai multe ori, în arest. „Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie.”

Gheorghe Dincă

„Cele mai sincere momente ale sale au fost acelea în care s-a simţit doborât psihic de el. Acel moment survine în noiembrie, când colegii mei - care au gestionat excepţional situaţia, de la Arestul central m-au anunţat că a intrat în refuz de hrană. El mai avusese anterior ideea suicidară. Am detensionat, l-am ventilat, să nu ne facă probleme, să nu ne facă eveniment. Pentru că a fost o armată de oameni, toţi colegii mei, la transport, îl luau pe semnătură. Răspunzi de el. Aici nu se discută”, a declarat Dorin Dumitran la Marius Tucă Show.

De fiecare dată când Gheorghe Dincă dădea de înţeles că intenţionează să îşi pună capăt zilelor, specialistul îşi anunţa colegii astfel încât să fie prevenit acest lucru.

Au fost patru momente (când a vrut să se sinucidă, n.r.),. Am mai discutat cu el despre aceasta. Spunea că îşi bagă capul între gratia patului şi îşi va face de petrecanie. I-am replicat: Iubeşti prea mult viaţa. În activitatea mea de negociere, pe bloc şi pe stâlpi, ştiu cum arată... sunt priviri pe care nu le poţi uita de la cei sinceri care doresc să se sinucidă. Şi nu era autentic. (...) Aici nu contează ce cred eu, pentru că niciodată nu ştii dacă o va face”, a mai spus Dumitran.

Citește și: Cazul Caracal. Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a stat de vorbă cu Dincă peste 60 de ore: „Vrea să arate că totul depinde de el”

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro