Antena Căutare

Cazul Caracal. Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a stat de vorbă cu Dincă peste 60 de ore: „Vrea să arate că totul depinde de el”

Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a statde vorbă cu Gheorghe Dincă peste 60 de ore și a încercat să-i realizeze cel mai bun portret psihologic. Dincă spunea că are în curtea lui peste 2 tone de haine, fiind un vechi client al magazinelor de tip second hand.

Cazul Caracal. Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a stat de vorbă cu Dincă peste 60 de ore: „Vrea să arate că totul depinde de el” Galerie
Gheoeghe Dincă, profil psihologic realizat de Dorin Dumitran

„Gândiţi-vă la şocul trăit de el şi trezindu-se cu oameni în negru peste el şi încătuşat (atunci când anchetatorii au intrat, dimineaţa, în casa lui Dincă, pentru percheziţii, n.r.). Elementul supriză nu îi place pentru că il jigneşte. El trebuie să aibă răspunsurile întotdeauna”, a declarat Dorin Dumitran a declarat.

Acesta a precizat că Dincă nu oferea toate informaţiile către anchetatori.

„Niciun hoţ nu-ţi dă tot. Dorea să mai păstreze pentru el ceva, acel aspect care să fie pansament. Să arate că totul depinde de el. Un as din mânecă pe care să-l negocieze, a mai spus specialistul.

Butoiul din Cazul Cacaral

„El obişnuind să topească metale şi nemetale acolo şi aruncând fel de fel de obiecte - se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Şi cu soţia sa le puneau pe foc. Considerând că, decât să-şi cumpere haine noi, mai bine luau acolo - era clientul cel mai bun al magazinelor second hand din Caracal până în Corabia, a mai spus Dumitran.

Citește și:

Ce a făcut Gheorghe Dincă în ultimii doi ani. Monstrul din Caracal voia să-și refacă viața: ”A dat anunț în ziar, își căuta nevastă cu care să se retragă la munte!”

Cursurile de la Şcoala 133 din Capitală, suspendate în următoarele 72 de ore/Substanţele folosite erau omologate... Dublarea alocaţiilor, doar pe hârtie. Guvernul spune că nu are bani nici în cea de-a doua jumătate a anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x