Antena Căutare

In Botosani, strazile sunt asfaltate pe ninsoare

Zel mai mare ca la Botosani nu s-a mai vazut. Suntem in mijocul iernii si ninge acolo, dar drumarii muncesc de zor. Nu se fac lucrari de amploare, doar plombeaza gropile aparute peste iarna.

Inarmati cu butelii si mult chef de munca, drumarii le-au pus gand rau gropilor din Botosani. Nu au lasat nici macar ninsoarea sa le dea planurile peste cap.

“In cazul gropilor mai putin adanci folosim mixtura asfaltica la rece care se preteaza anotimpului friguros, cum e astazi, fulguieste cate un pic. Nu este nici o problema, garantia lucrarilor a fost extinsa de la sase luni la un an”, spune Viorel Iliuta, viceprimarul din Botosani.

Conducatorii auto sunt convinsi ca gropile vor reaparea odata cu primii ghiocei. “In fiecare an, dupa ce se topeste zapada, apar gropile ca asfaltul care s-a turnat nu e de buna calitate. Se plombeaza cum se plombeaza la noi in tara”, sustine un sofer din Botosani.

Daca va fi asa, muncitorii care nu s-au lasat incurcati de iarna vor iesi din nou pe teren sa toarne alta mixtura asfaltica.

Un nou caz de malpraxis: Un bebelus a murit in pantecele mamei ... Astazi se implinesc 154 de la Unirea Principatelor. La Iasi si la Focsani, pregatirile sunt in toi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x