Antena Căutare

Incepe reabilitarea falezei din zona Cazinoului Constanta. Radu Mazare anunta proiecte de patru milioane de euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca vor incepe lucrarile de reabilitare a falezei din zona Cazinoului. Acest proiect face parte dintr-un program de reabilitare a intregii zone peninsulare, care va incepe in curand.

"Astazi dam startul lucrarilor pentru marea reabilitare a zonei Peninsulare. Este, poate, zona din Constanta cea mai intarziata sau uitata, cum spuneau o parte din constanteni”, a declarat Radu Mazare in cadrul unei conferinte de presa.

Reabilitarea falezei se va face cu bani europeni, valoarea totala a lucrarilor care se vor derula in Constanta fiind de patru milioane de euro.

„Astazi dam drumul la reabilitarea falezei incepand din zona portului si pana in zona portului Tomis, valoarea lucrarilor fiind de patru milioane de euro, bani din fonduri europene. Lucrarile constau in reabilitarea integrala a falezei atat ce inseamna partea inferioara, structura care este daramata, stabilopozi, plus partea exterioara, la suprafata, pe care o vedeti aici, paviment din granit si tot mobilierul urban adecvat acestei zone vechi: bancute, stalpi de iluminat, pavilioane, chioscuri", a mai precizat Mazare.

Foto: Intact Images

Romania, data in judecata pentru sase miliarde euro din cauza unei inventii care a adus profituri uriase petrolistilor... Restrictii de trafic pe drumul spre munte, in weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x