Antena Căutare

Începe ridicarea mașinilor în București! Cine îşi vrea autoturismul înapoi va plăti câteva sute de lei

În traficul sufocant din România, fiecare centimetru de spaţiu liber pe străzi contează. Aşa se face că autorităţile încep să ia măsuri tot mai drastice pentru a scăpa de maşinile care încurcă traficul.

În traficul sufocant din România, fiecare centimetru de spaţiu liber pe străzi contează. Aşa se face că autorităţile încep să ia măsuri tot mai drastice pentru a scăpa de maşinile care încurcă traficul. De mâine, în Bucureşti, primăria va reînceapă să ridice autoturismele parcate ilegal. În ţară, sute de proprietari au fost somaţi să îşi caseze ori să îşi repare maşinile care zac acum abandonate în parcări.

Dacă în Bucureşti războiul va fi dus pentru început cu şoferii care parchează neregulamentar, în restul ţării poliţiştii înceară să scape de maşinile abandonate pe străzi şi trotuare. În ultimele zile, în Piteşti, sute de şoferi au fost somaţi să îşi mute autoturismele de pe spaţiul public.

Amenzile pentru cei care îşi abandonează autoturismele pot ajunge şi la două mii de lei.

Un bărbat din Constanța şi-a înjunghiat iubita, după care a încercat să se sinucidă!... Transportul ilegal de persoane este de neoprit! Ce au descoperit poliţiştii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x