Antena Căutare

Incident grav, la bordul unui avion. Un român a forțat ieșirea de urgență, în timpul zborului. Pasagerii, în pericol!

Momente de panică într-un avion. Un român a forțat o ieșire de urgență  și aproape a reușit să tragă trapa de siguranță în timp ce aeronava era în manevră de aterizare. 

A fost panică într-un avion plin cu zeci de români! Un pasager a forţat o ieşire de urgenţă în zbor şi aproape a reuşit să tragă trapa de siguranţă.

Avionul a plecat de la Bucureşti în această dimineaţă şi era în manevră de aterizare pe aeroportul din Roma când s-a întâmplat incidentul. Întreg echipajul a intervenit pentru a-l opri pe românul agresiv. În cele din urmă, acesta a fost pus la podea de ceilalţi pasageri.

La mii de metri în aer, s-a dat alarma la mijlocul avionului plin cu români. Bărbatul a fost la un pas să deschidă uşa de evacuare, chiar în timpul zborului, intra harta cu 25 de minute înainte ca aeronava care decolase de la Otopeni să aterize pe aeroportul din Roma, Ciampino.

La un pas de moarte! Un copil de doi ani a căzut de la etajul şase al unui bloc din Capitală. Ce se întâmplă cu micuțul,... Fenomene meteo alarmante pentru vara 2018. Meteorologii avertizează: România, în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x