Antena Căutare

SPECIAL: Incidente la nunta Elenei Basescu! Presedintele statului, huiduit de protestatari

Este o zi mare in familia presedintelui Romaniei. Elena Basescu si Bogdan Ionescu si-au unit, astazi, destinele. Atat la Primaria Sectorului 2, cat si la Biserica Sfantul Spiridon cel nou, mirii au fost urmariti de protestatari. Alaturi de acestia au stat zeci de jandarmi si ofiteri SPP. Urmareste imagini inedite in GALERIA VIDEO de mai jos! 

UPDATE 19:00! Dupa ce au spus un "da" hotarat la primarie, Elena si Bogdan s-au cununat si in fata lui Dumnezeu. Ea, imbracata intr-o rochie alba, din dantela, el, intr-un smoking negru, cu papion la gat, au pasit emotionati pe covorul, surpriza, alb, nu rosu.

Au ajuns la biserica Sfantul Spiridon cel nou cu doua limuzine negre si insotiti de rudele apropiate.

Vezi si... Securitate maxima: Zeci de jandarmi si ofiteri SPP au pazit familia Basescu!

La Palatul Snagov a inceput deja petrecerea. Cei 600 de invitati vor avea, cu siguranta, o seara de neuitat!


Putin dupa ora 11, Elena Basescu a sosit la Primaria Sectorului 2. La bratul tatalui ei, presedintele Traian Basescu. S-a imbracat intr-o rochie simpla, dar eleganta. Din dantela, roz pal cu pantofi asortati. Buchetul a fost si el in ton cu vestimentatia. Unul din trandafiri roz.

Presedintele, in schimb, a ales un costum negru, sobru. Cu o pata de culoare: cravata rosie cu buline albe. Prima Doamna, in schimb, a purtat un deux pieces argintiu cu motive florale.

Afla mai multe detalii despre rochia de mireasa a Elenei Basescu!

Bogdan Ionescu, proaspatul ginere al presedintelui, a sosit cu doar cateva minute inaintea viitoarei mirese. Pana la intrarea in primarie a mers la bratul mamei sale. Pentru cununie a ales un costum negru, usor cabrat. Si, la fel ca Elena Basescu, un trandafir ca ornament. De aceasta data, rosu.

Intrebat cum se simte, presedintele a raspuns dupa cununia civila, in exclusivitate pentru reporterii Observatorului: “Ma simt bine, foarte bine, ca e nunta fiicei mele”. GALERIA VIDEO, mai sus!


Pregatirile pentru cununia religioasa au intrat si ele pe ultima suta de metri. La ora 18 va ajunge la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Capitala alaiul de nunta. Va fi o ceremonie deosebita, slujba fiind oficiata de cinci preoti. Pentru ca totul sa fie demn de asemenea miri, covoarele si pardoseala din marmura de la biserica au fost curatate din timp.


Nici in ziua cea mare pregatirile nu au stat in loc la Palatul Snagov. Dis de dimineata, masinile firmelor de catering au inceput sa ajunga rand pe rand. Insa nici ele nu au trecut de bariera pana nu au fost verificate.

Securitatea este maxima la Snagov. Oricine ajunge in fata barierei trebuie sa fie pe lista. Altfel, nu intra. Jandarmii au misiune bine stabilita, iar in curtea palatului au voie doar cei care sunt pe lista primita de la organizatori.

Datele fiecarei persoane care ajunge in fata portii de acces catre palat sunt atent verificate. Daca nu este pe lista, acea persoana nu poate intra.

La fel vor pati si invitatii la nunta. Pana sa ajunga la petrecere, toti vor da cu subsemnatul la intrare. Iar jandarmii vor avea misiunea grea: sunt 600 de invitati la eveniment.

Syda, proaspatul ginere, nu a fost deloc deranjat de huiduielile protestatarilor


Scandal-monstru la Harvard: 125 de studenti au fost prinsi copiind... Prima zi a programului "Litoralul pentru toti". Reducerile ajung si pana la 50%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x