Antena Căutare

Infotrafic: 2 morti si 5 raniti, in urma a doua accidente in Vaslui si Cluj

Patru persoane, printre care doi copii, au fost implicate intr-un accident de circulatie pe Drumul European 581, in noaptea de vineri spre sambata pe raza localitatii Tutova, judetul Vaslui.

Intr-un alt accident, doua persoane si-au pierdut viata, iar o alta a fost ranita, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, la intrarea in municipiul Dej, judetul Cluj, masina in care se aflau intrand pe contrasens si fiind lovita de alta care circula regulamentar.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, autoturismul in care se aflau doi adulti, sot si sotie, precum si copiii acestora, s-a rasturnat, dupa ce conducatorul auto a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a izbit de un semafor electric de la trecerea la nivel cu calea ferata.

La fata locului au fost trimise doua masini ale Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui care au preluat ranitii si i-au transportat la spitalul din Barlad.

Potrivit medicilor, adultii au suferit rani usoare, insa cei doi minori, un baiat in varsta de 5 ani si o fata in varsta de 2 ani, au fost transferati de la Spitalul de Copii „Sfantul Nicolae" din Barlad la Spitalul de Copii „Sfanta Maria" din Iasi cu o ambulanta SMURD, ei fiind politraumatizati in urma accidentului.

Referitor la accidentul produs in judetul Cluj, seful Politiei Rutiere Dej, comisar Florin Moldovan, a declarat, sambata, ca acesta s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

"Accidentul s-a produs ca urmare a neadaptarii vitezei la conditiile de drum, in apropierea unei statii de benzina la intrarea in Dej. Doi tineri, un baiat de 22 de ani, soferul unui autoturism Renault, si o fata de 20 de ani, circulau dinspre Dej spre Gherla. In dreptul unei benzinarii, au intrat pe contrasens si au fost izbiti de o masina BMW care circula regulamentar din sens opus", a spus Moldovan.

In urma impactului, cei doi tineri au murit pe loc, iar soferul BMW-ului a fost ranit si transportat la Spitalul Municipal Dej cu fractura de femur.

O echipa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj a intervenit cu o masina de descarcerare si cu o masina SMURD. Politia clujeana cerceteaza cauzele exacte care au dus la producerea accidentului.

Functionari de la Cadastru, implicati in tranzactii ilegale cu terenuri... Politia vaneaza comerciantii de pocnitori si artificii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x