Antena Căutare

INML: Madalina Manole a baut doar Furadan

Medicii legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit

"Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a declarat Dan Dermengiu, directorul general al INML "Mina Minovici".

Potrivit directorului INML, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.

Dermengiu a spus ca, in acest moment, nu se poate stabili concentratia pe care o avea pesticidul cand a fost ingerat.

"Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista. Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon".

In urma cu doua saptamani, surse judiciare au declarat ca Madalina Manole mancase mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentratia solutiei.

"Furadanul in stare pura este o substanta solida. In agricultura este folosit in solutie. Solutia se realizeaza prin dizolvarea Furadanului solid intr-un solvent. Solutia obtinuta poate avea o concentratie mare, sa zicem 90%, dar niciodata suta la suta ca substanta pura", au precizat experti din cadrul echipei de anchetare a cazului.

Sursa: jurnalul.ro

Concurentele de la Burlacul, imprevizibile pentru Botezatu... Elena Udrea vrea sa promoveze turismul romanesc pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x