Au apărut înregistrări noi cu educatoarele, care jignesc copiii și cer bani părinților!

Apar noi înregistrări revoltătoare făcute la grădiniţa 255 din Bucureşti. Educatoarele nu doar că fac afaceri pe banii părinţilor, ci îi şi jignesc pe copii.

Apar noi înregistrări revoltătoare făcute la grădiniţa 255 din Bucureşti. Educatoarele nu doar că fac afaceri pe banii părinţilor, ci îi şi jignesc pe copii. Cel puţin asta reiese din înregistrările făcute publice. Vorbim de aceeaşi educatoare care a fost înregistrată în timp ce le explica unor colege cum se fac bani din activităţile extraşcolare. Inspectorii şcolari au mai deschis o anchetă în acest caz.

Directoarea unei grădiniţe din Bucureşti a fost concediată, pentru că ar fi luat bani de la părinţi, în interes propriu! Oficial, femeia cerea anumite sume pentru excursii sau vizite la muzee şi teatre. Interesant este că nu părinţii au reclamat-o. Au făcut-o subordonaţii ei, care au adăugat că nu sunt singurele nereguli din respectiva grădiniţă.

Directoarea grădiniţei numărul 255 din Capitală ar fi înşelat atât părinţii, cât şi personalul din subordine timp de un an de zile. Era delegată la unitatea din sectorul 3 al Capitalei şi împreună cu administratorul unităţii ar fi reuşit să adune mai mulţi bani pentru ea, decât în folosul copiilor.

Ultimele știri