Antena Căutare

Instanta suprema a respins cererea de eliberare conditionata solicitata de Mihail Boldea

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins, astazi, ca inadmisibila cererea deputatului galatean Mihail Boldea de a fi eliberat conditionat din arest preventiv, decizia nefiind definitiva. Boldea poate face contestatie la completul de cinci judecatori al ICCJ.

Deputatul Mihail Boldea a fost adus, marti, la instanta suprema, unde s-a judecat cererea lui de eliberare sub control judiciar, partile punand in discutie admisibilitatea unei astfel de solicitari. Astazi, ICCJ a respins ca inadmisibila aceasta cerere.

In 2 aprilie, instanta suprema hotarase ca Mihail Boldea sa ramana in arest, fiindu-i respins recursul impotriva emiterii mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat.

Boldea a fost adus din Kenya si incarcerat, dupa ce Parlamentul, in 20 martie 2012, i-a ridicat imunitatea pentru a fi cercetat de catre procurorii DIICOT, pentru fraude imobiliare.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Ghimpele.ro

Attila Korodi anunta "o analiza foarte minutioasa" la Rosia Montana... VIDEO! Controale OPC in perioada sarbatorilor: Vopsea de oua expirata si furturi la cantar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x