Căutare Live

Italia, o țară în carantină. Mărturiile unei românce blocate în Roma: „Purtăm mănuși și măști. Îmi este frică pentru copii!”

Roma este acum un oraș fantomă. O româncă blocată în Italia a filmat străzile pustii: „Purtăm mănuși și măști. Așa ieșim din casă, așa mâncăm la restaurant. Am ajuns să ne și pupăm cu măștile pe față!”

Emanuela Martinescu este din București, are 34 de ani. Pandemia de coronavirus a prins-o în Italia. În loc să urce în primul avion/tren/mașină, românca a procedat corect, nevrând să fie un pericol pentru cei din jurul ei.

„Nu cred că am coronavirus, dar nu voiam să risc să vin în țară, pentru cei dragi. Am preferat să rămân aici și aștept împreună cu toată Italia se termine nebunia asta cât mai repede”, a explicat Emanuela la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 31 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Românca a intrat în directa la matinalul Antenei 1 prin videocall, din Roma. Emanuela și soțul ei au ieșit la „un mic-dejun romantic, cu măști”, la Fontana di Trevi, unul dintre cele mai aglomerate locuri din oraș. Nu și astăzi.

„Stăm cu mănuși pe mâini și mască pe față. Așa ieșim în oraș, așa mâncăm la restaurant. E interesant de încercat, mai ales pupatul cu măști!”, a adăugat românca.

Ultimele șase cazuri de infecție cu coronavirus au dezvăluit informații importante despre coronavirus

Mai multde informații, în materialul video de mai sus.

Italia este acum în carantină. 60 de milioane de oameni sunt afectați de măsurile dure anunțate de autorități. De la izbucnirea epidemiei de coronavirus, Covid-19 a omorât până acum în Italia 631 de oameni şi a afectat peste 10.000.

„Îți ard ochii, simți cum ți se dilată toți porii din corp” - Trei pacienți infectați cu coronavirus au descris în detaliu ce stări provoacă virusul COVID-19

La nivel global, peste 4.000 de oameni au murit, au fost înregistrate peste 113.000 de cazuri, iar aproximativ 64.000 s-au vindecat.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ministerul Afacerilor Interne prezintă modelul declaraţiei care trebuie completată la intrarea în România. Ce riscă cei ...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri