Antena Căutare

Iubirea a băgat-o în spital, iar acum îi este teama că o va duce în mormânt! Strigătul DISPERAT al unei tinere mame

Alexandra a fost snopită în bătaie de fostul iubit de care nu e chip să scape, spune tânăra. Deşi de luni bune a făcut nenumărate plângeri la autorităţi.

Alexandra a fost snopită în bătaie de fostul iubit de care nu e chip să scape, spune tânăra. Deşi de luni bune a făcut nenumărate plângeri la autorităţi. Nimic însă.

Cu faţa distrusă de pumnii brutei cu chip de bărbat şi trupul plini de răni, tânăra se gândeşte să fugă din ţară, doar să scape cu viaţa şi să salveze viaţa fiului ei.

Ea e Alexandra. Are 28 de ani, dar chipul mutilat nu îi poate arăta vârsta. Nu poate arăta decât durere, umilinţă, groază, disperare şi ură. Ură pentru faptul că a trebuit să ajungă schilodită şi tumefiată ca să îi fie auzit strigătul de ajutor.

Abia are putere să mai respire. Chipul sângeriu, crestat de răni şi vânătăile urlă că aşa arată. "priozoniera unei iubiri blestemate"!

Şi sufletul îi e plin de cicatrici. Alexandra a dăruit iubire şi a primit pumni cu nemiluita. Bărbatul pe care l-a iubit şi în care a crezut, Cristian i-a călcat sufletul în picioare şi i-a tratat trupul firav ca pe-un sac de box. Înceacă să ascundă durerea faţă de cei de la muncă şi faţă de baieţelul ei.

Se învinovăţeşte şi se tot căieste că nu a pus mai devreme piciorul în prag. Dar i-a fost teamă! De violenţa si de cruzimea barbatului. I-a fost frica si pentru ea, dar si pentru viata fiului său. Mai ales că nu poate face un pas nesuravegheată. Trenura de groază în continuare.

Se întreabă ce a făcut de a meritat să ajungă în halul ăsta. Pentru că poate. se putea opri macelul ăsta. Se putea face mai mult pentru ea şi nu se ajungea aici dacă autorităţile ar fi luat în seamă apelul ei disperat!

Femeia spune că a depus nenumărate plângeri la Poliţie însă fără niciun rezultat.

Meteorologii avertizează: COD GALBEN de ninsori şi viscol! Vezi care sunt zonelor afectate... Începe urgia! CODUL GALBEN de ninsori şi viscol intră în vigoare astăzi! Vezi care sunt zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x