Antena Căutare

Izvorul FĂCĂTOR DE MINUNI din munții României atrage ca un magnet: „Oamenii SCAPĂ DE BOALĂ, dacă se spală cu apa de aici!”

În Apuseni, am găsit un izvor cu puteri.miraculoase care atrage ca un magnet, oameni din toată ţara, care vor să scape de boală. Izvorul Maicii Domnului din Poşaga a intrat în legenda locului nu de acum, ci de sute de ani. Călugării de la schitul din apropiere au construit o capelă exact în locul de unde izvorăşte apa tămăduitoare.

Izvorul Maicii Domnului de la Poşaga, Alba, ar face. minuni pentru sănătate. Se spune, de-a lungul timpului, că o mulţime de femei s-au vindecat de boli incurabile după ce au băut apă din el.

Pe lângă proprietăţile tămăduitoare, localnicii spun că în perioada în care se prăznuieşte hramului schitului de la Poşaga şi nu numai, volumul de apă al izvorului se măreşte, tot ca prin minune.

Credincioşi din toate colţurile ţării vin frecvent la Izvorul Maicii Domnului şi îşi fac provizii serioase din apa cu puteri miraculoase.

Horoscopul zilei de 23 octombrie 2017. Persoanele născute în această zodie vor face exces de romantism... Doi ani de la Colectiv. Coșmarul nu s-a terminat! Tribunalul București judecă dosarul Colectiv, într-un nou termen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x