Antena Căutare

Job-ul la care viseaza tinerii romani: insotitor de bord!

Medic, profesor, avocat. Ar putea alege oricare dintre aceste meserii, dar tinerii isi doresc sa… zboare, la propriu!. Sute de absolventi de facultate din Cluj si chiar masteranzi s-au batut astazi pe cele opt locuri de insotitor de bord.

Ca la orice job pe vrei sa-l obtii, trebuie sa stii "sa te vinzi". Asa cum au facut-o cei peste 300 de tineri clujeni, care spera la unul dintre cele opt locuri pe post de insotitor de bord. Au trebuie sa se prezinte, sa spuna ce studii au si de ce opteaza pentru acest job.

Cele mai multe raspunsuri, au fost ca trase la indigo: pentru ca le place sa calatoreasca. Pare un argument forte, in opinia tinerilor. Si mai importanta pare, insa, sa fie imaginea. Tinerii au venit aranjati ca pentru podiumul de moda.

Pe langa asta, unii sunt pregatiti si altfel. Alina, de pilda, are studii de Drept, un master in Criminalistica si lucreaza ca jurist, insa vrea sa se reorienteze.

Alta tanara, licentiata in Economie, isi doreste acum sa incerce si domeniul asta, pentru ca este "o meserie pe care n-o are toata lumea", spune tanara. Pentru acest post a venit si Stefan, mandru ca vorbeste fluent engleza, inoata destul de bine si are inaltimea potrivita.

Mai exact, nu mai putin de 1,70. Iar fetele, nu mai putin de 1,65. Iar ca studii, se cere liceul, cel putin, si engleza. Dar si sa inoate. Vineri, preselectiile se vor tine si la Targu-Mures.

sursa foto: chfi.com

Pronuntarea in procesul de partaj al sotilor Patriciu a fost amanata pana pe 20 martie... EXCLUSIV Update: Imaginile care i-au dus pe anchetatori la asasinul din Vitan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x