Antena Căutare

Judecatorii au amanat decizia in cazul Dosarului Terenurilor MApN, in care este implicat Gigi Becali, pana pe 26 februarie

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe decizia de ieri in dosarul sechestrarii si Becali a intrat iar.in cerneala judecatorilor. Procurorii DNA cer pedeapsa cu executare pentru parlamentar in dosarul cu terenurile de la MAPN. Pe Becali nu-l mai bate insa gandul sa plece din Romania. Se va intoarce in tara peste cateva zile, ca sa-i stearga lacrimile mamei.

Condamnat 3 ani cu suspendare in cazul sechestrarii de persoane, Becali mai trebuie sa astepte o decizie in Dosarul Terenurilor MApN. Completul de 5 judecatori a amanat verdictul pentru 26 februarie. Patronul Stelei a lipsit nemotivat de la instanta. E plecat in Olanda, acolo unde Steaua va evolua de Ziua Indragostitilor cu Ajax.

“Am dat declaratii. Nu mai sunt obligat sa dau declaratii. Am dat declaratii si le mentin. Nu mai vreau sa apar in fata acelei doamna presedinte care a facut ce.a facut azi”, a declarat Gigi Becali.

Procurorii spun ca MApN a efectuat doua schimburi de terenuri cu Gigi Becali. Patronul Stelei a primit 28,89 hectare de teren arabil intravilan. In urma schimbului, statul roman a fost prejudiciat cu 892.758 de dolari.

Patronul isi face griji duble! La aceeasi instanta, pe 25 martie, este programat termen in Dosarul Valiza, in care seful Stelei fusese achitat initial!

Traian Basescu a promulgat legea privind indexarea pensiilor... Gorj: Un elev a pulverizat spray iritant cu ardei iute in clasa, pentru ca profesoara i-a certat prietenul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x