Antena Căutare

Doliu în presa din românia! Un celebru jurnalist a murit la 51 de ani

Jurnalistul Mugur Corpaci, una din cele mai importante voci ale radioului românesc, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 51 de ani.

Jurnalistul Mugur Corpaci, una din cele mai importante voci ale radioului românesc, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 51 de ani.

Jurnalistul radioului public a murit joi dimineaţă, după câteva săptămâni în care a fost în comă. El a suferit un atac cerebral cu două zile înaintea Trofeului Carpaţi la handbal feminin, desfăşurat în Bucureşti, în 23-24 noiembrie și ar fi trebuit să ajungă şi la Campionatul European din Franţa, unde era acreditat.

O voce inconfundabilă, dedicat sută la sută meseriei, Mugur Corpaci a fost prezent la multe competiţii sportive majore, inclusiv la câteva ediţii ale Jocurilor Olimpice. Ba mai mult, în acest an, Asociaţia Presei Sportive l-a desemnat cea mai bună voce radio.

ULTIMA ORĂ! Accident DEVASTATOR în Timiș Sunt mai mulți MORȚI! Pompierii sunt la fața locului!... Mai multe zile libere pentru angajați, de la 1 ianuarie 2019! Ce trebuie să facă ca să le primească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x