La nici 2 ani, Lyuda Kuzina s-a pierdut în pădure și a fost găsită abia după 72 ore. Ce le-a spus salvatorilor i-a făcut să plângă

Lyuda Kuzina, o fetiță în vârstă de 1 an și 10 luni, a petrecut trei nopți singură într-o pădure. Micuța a dispărut de acasă după ce a profitat de neatenția mamei sale.

Lyuda Kuzina, o fetiță în vârstă de 1 an și 10 luni, a petrecut trei nopți singură într-o pădure. Micuța a dispărut de acasă după ce a profitat de neatenția mamei sale

Profimediaimages.ro

Pentru găsirea ei, autoritățile din Rusia s-au mobilizat și au creat grupuri de salvatori care au căutat-o pe Lyuda în pădurile din regiunea Smolensk. Chiar în momentul în care și-au pierdut speranța că micuța mai este în viață, au reușit să o găsească conștientă și ușor speriată, însă bine dispusă și tare vorbăreață.

”Sunt o prințesă”, i-a tot repetat ea salvatorului care a găsit-o.

”Răspunde la întrebările noastre. Ne spune basme. Ea este o prințesă.”, se aude spunând femeia care o ține pe Lyuda în brațe și o liniștește.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să obții bilete gratuite pentru transportul în comun. Călătorii fără bani pentru un simplu lucru, în Cluj

”Încălzește-te, dulceață, încălzește-te. Totul este bine. Totul este perfect. Ești cea mai curajoasă și mai puternică fată din Univers.”, i-a mai spus salvatoarea, conform publicației Mirror.

Primul gest făcut de Lyuda după ce a fost găsită

Lyuda a dispărut din grădina unde se juca când mama sa, Antonina, a mers să discute cu un vecin.

”Atât de mulți oameni o căutau și nu o găseau. Ne-am gândit că poate a fost lovită de o mașină sau răpită. După trei nopți în pădure, desigur, deja ne gândeam că, în cel mai bun caz, o vom găsi inconștientă. În a doua noapte a fost o ploaie puternică, iar a treia noapte a fost rece. Nu știu cum a rezistat atât de mult timp.”, a mărturisit părintele fetei.

Citește și: Martin Adler, veteran din Al Doilea Război Mondial, s-a reunit cu copiii pe care i-a salvat. Imaginile au ajuns virale

Timp de trei zile, salvatorii au căutat-o, până unul dintre ei a auzit un scârțâit slab. ”Lyuda și-a întins imediat brațele subțiri și s-a dus spre salvatori. Toți au plâns - voluntari experimentați, rezidenți locali, toată lumea plângea”, a mai povestit mama ei.

Copila purta doar un tricou și lenjerie intimă, era slăbită, mușcată de căpușe, insecte și înțepată de urzici. Picioarele erau, de asemenea, rănite din cauză că a mers desculță.

Mama ei a spus că Lyuda se descurcă bine în spitalul unde a fost dusă după ce a fost găsită în sălbăticie.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

„Până acum nu poate merge din cauza picioarelor dureroase, dar acum se îmbunătățește”, a spus Antonina, care a afirmat că nu micuța nu este internată la terapie intensivă.

Citește și: Trupa Nirvana a fost dată în judecată pentru pornografie infantilă pentru coperta albumului "Nevermind"

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri