Antena Căutare

Liga Profesorilor Excepționali. Lecții online pentru elevii cu CES

Aceasta este una dintre temele propuse de profesorii care au participat la o serie de webinare gratuite, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI”. 

Liga Profesorilor Excepționali. Lecții online pentru elevii cu CES
Lecții online pentru elevii cu CES

Profesorii au fost întrebați care sunt temele de inters pentru perioada următoare, în contextul crizei din învățământ generate de pandemie și pe cine ar dori, ca speakeri, la următoarele webinare din cadrul acestei campanii.

Printre temele propuse de aceștia se numără: evaluarea online, predarea și evaluarea online pentru mediul rural, lecții online pentru elevii cu CES, iar în ceea ce privește speakerii, aceștia au propus, pe lângă specialiști în educație și formare, psihologi, profesori cu experiență, nume precum Dan Puric, Părintele Constantin Necula, profresor la Școala Finlandeză Sibiu sau Monica Anisie.

Webinarele au fost susținute în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Centrul de Carte Străină Fischer Internațional.

Următoarele webinare din cadrul campaniei ”LIGA PROFESORILOR EXCEPȚIONALI” vor avea loc în luna august a acestui an.

Noile măsuri de relaxare. Deschiderea restaurantelor și eliminarea carantinei se decid astăzi... Alertă cu dispozitiv exploziv la Curtea de Apel Bucureşti/ Traficul a fost restricţionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x