Antena Căutare

Locuinta lui Dan Diaconescu si sediul OTV, perchezitionate de DNA

Sediul postului de televiziune OTV si locuinta patronului Dan Diaconescu au fost perchezitionate, luni, de catre procurori DNA, jandarmi si mascati. Potrivit unor surse juridice citate de Mediafax, autoritatile cauta mai multe casete video care ar constitui probe in dosarul in care Doru Parv, realizator al emisiunii "Al saptelea simt", difuzata la OTV, este cercetat pentru trafic de influenta.

Descinderile au avut loc la sediul OTV din cartierul bucurestean Militari, precum si la locuinta lui Dan Diaconescu.
Sursele precizate sustin ca sediul OTV este inchis temporar pe timpul derularii perchezitiilor, astfel ca nimeni nu este lasat sa iasa, iar cei care vor sa intre o pot face doar pe baza de legitimatie.

Contactat de Mediafax, avocatul lui Dan Diaconescu a precizat ca acesta se afla, in prezent, pe litoral , iar in locuinta acestuia se afla doar soacra lui si menajera, precum si alti avocati ai patronului postului OTV.

Dan Diaconescu a fost audiat ca martor de catre procurorii DNA, la sfarsitul lunii februarie 2010, intr-un dosar in care primarul unei comune aradene l-a denuntat pe Doru Parv. Edilul sustinea ca Parv i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromitatoare legate de afacerile pe care le-ar derula acesta.

Potrivit primarului, Doru Parv i-a cerut suma respectiva in mai multe transe, prima fiind de 25.000 de euro. Edilul sustine insa ca nu i-a dat niciun ban lui Parv, alegand in schimb sa il denunte la DNA.




Vezi ce a spus Dan Diaconescu despre ancheta DNA!

DNA: Perchezitii cu mascati la sediul OTV si in locuinta lui Dan Diaconescu... Pensiile ar putea scadea cu 28%, nu cu 15 procente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x