Căutare Live

Lovitură grea pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”! Infernul Colectiv parcă nu se mai termină!

Durerea și veștile negative parcă nu se mai termină pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”.

Durerea și veștile negative parcă nu se mai termină pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”.

Logodnica sa a fost una dintre cele 64 de persoane care și-au pierdut viața în urma acesteu tragedii.

Recent, acesta a aflat că plângerea pe care tatăl iubitei sale a făcut-o împotriva celor considerați responsabili de deces a fost respinsă.

Mai exact, tatăl Mădălinei Strugaru solicitase ca alături de patronii Clubului Colectiv şi de administratorii firmei care au aprins artificiile ucigaşe să fie judecaţi şi reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde tânăra a murit la două săptămâni după incendiu, din cauza complicaţiilor.

Magistraţii au decis, însă, că unitatea spitalicească nu poate fi considerată responsabilă de decesul tinerei, aşa că au respins din start cererea părintelui îndoliat, potrivit Spynews.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... E oficial! Elevii primesc bani de liceu de la Ministerul Educației! Care sunt condițiile?...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri