Antena Căutare

Lovitură grea pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”! Infernul Colectiv parcă nu se mai termină!

Durerea și veștile negative parcă nu se mai termină pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”.

Durerea și veștile negative parcă nu se mai termină pentru Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye to Gravity”.

Logodnica sa a fost una dintre cele 64 de persoane care și-au pierdut viața în urma acesteu tragedii.

Recent, acesta a aflat că plângerea pe care tatăl iubitei sale a făcut-o împotriva celor considerați responsabili de deces a fost respinsă.

Mai exact, tatăl Mădălinei Strugaru solicitase ca alături de patronii Clubului Colectiv şi de administratorii firmei care au aprins artificiile ucigaşe să fie judecaţi şi reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde tânăra a murit la două săptămâni după incendiu, din cauza complicaţiilor.

Magistraţii au decis, însă, că unitatea spitalicească nu poate fi considerată responsabilă de decesul tinerei, aşa că au respins din start cererea părintelui îndoliat, potrivit Spynews.

Decizie neașteptată! Ce se va întâmplă cu chipul lui Decebal, de la Clisura Dunării?... E oficial! Elevii primesc bani de liceu de la Ministerul Educației! Care sunt condițiile?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x