Antena Căutare

Lună Nouă în zodia Leu, pe 8 august 2021, și Portalul Leului. Cum ne afectează ambele fenomene astrologice

Lună Nouă este un fenomen astrologic care vorbește, în general, despre noi începuturi. Iată cum ne afectează cel de mâine, 8 august 2021, laolaltă cu Portalul Leului, care are loc în fiecare an în această dată.

Poză generală cu o Lună și mâini care țin un copac mic, pe ideea de creștere
Lună Nouă în zodia Leu, pe 8 august 2021. Cum ne afectează fenomenul astrologic | Shutterstock

În funcție de cum o privești, Luna Nouă - care vorbește, în general, despre începuturi - poate da într-adevăr sentimentul de reîmprospătare sau, din contră, de descurajare, se arată în acest articol.

Lună Nouă în zodia Leu, pe 8 august 2021, și Portalul Leului. Cum ne afectează ambele fenomene astrologice

Evenimentul astrologic de mâine, 8 august 2021, s-ar putea să fie puțin mai haotic decât ne așteptăm și "super intens", așa cum îl descriu astrologii.

Astrologul Narayana Montúfar a explicat pentru Astrology.com: "Gândiți-vă la energia înflăcărată a Leului și apoi dublați acea doză. Asta se va întâmpla și când o să fie Lună Nouă".

Totodată, pe măsură ce Luna va intra și ea în zodia Leului, cei cărora le place să fie în lumina reflectoarelor în mod normal vor fi și mai mult în centrul atenției.

Zodia Leu are multe calități, inclusiv generozitatea și compasiunea. Acum este un moment bun pentru toată lumea să se concentreze pe ele și să le aducă mai mult înspre interiorul lor. Specialiștii în astre ne sfătuiesc să fim mai generoși cu noi înșine și să avem mai multă compasiune pentru noi. Nevoile și propriile dorințe să devină mai importante.

Madi Murphy, astrolog: "Această Nouă Lună vrea să te scufunzi mai adânc în inima ta și să îți dai seama ce ai nevoie de la tine în această perioadă", au mai spus specialiștii în astrologie. "Gândește-te ce anume îți dorești cu adevărat de la tine, oferă-ți mai multă compasiune, trăiește cu mai multă prezență fiecare clipă, încearcă să fii mai deschis vieții și găsește lucrurile care îți luminează sufletului", au mai spus astrologii.

Ce este Portalul Leului

Ziua de 8 august 2021, când o să fie Luna Nouă, mai are o importanță deosebită datorită Portalului Leului, care se întâmplă în fiecare an în această dată.

Madi Murphy, astrolog: "Această Poartă a Leului este marcată de o aliniere între Pământ și Steaua Sirius, cea mai strălucitoare Stea pe care o putem vedea în această zi. Pe măsură ce Sirius se ridică pe cer, Centura lui Orion se aliniază direct cu Piramida din Giza și, din perspectiva noastră de pe Pământ, apare că Sirius se apropie de Pământ".

Este un moment când energia cosmică crește și "se revarsă între tărâmurile fizice și cele spirituale", spune astrologul mai sus menționat, așa că dacă simțiți nevoia să vă deschideți și să vă manifestați, este bine să faceți aceste lucruri, să spuneți clar ce intenții aveți și să vă conectați cu sinele.

Totodată, aceste fenomene astrologice vin și cu o latură serioasă. Tot acum, este timpul să luați o decizie majoră în viața voastră, chiar dacă nu vă simțiți neapărat atât de pregătiți pentru ea. Lisa Stardust: "Dacă noi nu ne luăm viața în mâini, o să o facă Universul pentru noi. E mai bine să simțim că avem noi controlul și să acționăm".

Totodată, acum este momentul să renunțați la ceea ce nu vă ajută, indiferent că este vorba de obiceiuri proaste, prieteni nepotriviți sau chiar meserii care nu vă mai aduc împlinire. Dacă recunoașteți că ceva nu este bine în viața voastră și vă spuneți asta cu voce tare, atunci acesta este deja primul pas important făcut în schimbare.

Furtună puternică, pe Transalpina. Vântul a aruncat frigiderele de răcoritoare pe șosea. Imagini amator... Rezultate Loto 8 august 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x