Antena Căutare

Au murit ținându-se de mână. Mamă și fiu, arși de vii, la Vaslui. Imagini cu puternic impact emoțional

Duceau o viață în sărăcie, se aveau doar unul pe celălalt și tot așa au murit, împreună. O mamă și fiul ei au fost găsiți carbonizați în propria casă, după ce locuința lor a luat foc de la o lumânare.

Duceau o viață în sărăcie, se aveau doar unul pe celălalt și tot așa au murit, împreună. O mamă și fiul ei au fost găsiți carbonizați în propria casă, după ce locuința lor a luat foc de la o lumânare.

În jurul orei 5,30, în această dimineață, pompierii bârlădeni au fost solicitați să intervină într-o comună din județul Vaslui, la o casă unde flăcările se manifestau violent. La locul tragediei a ajuns și Ambulanța, însă, cele două victime surprinse de foc în interiorul imobilului, nu au mai putut fi salvate.

“Au fost găsite carbonizate”, au declarat reprezentații ISU Vaslui, pentru presa locală. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din spusele vecinilor, mama în vârstă de 64 de ani și fiul acesteia, de 31 de ani, locuiau împreună și duceau o viață în sărăcie. Nu aveau curent electric și una din ipotezele pompierilor ar fi că o lumânare a fost uitată aprinsă și astfel casa a luat foc.

Credit foto: vremeanoua.ro

Un nou scandal zguduie sistemul medical! O tânără a încercat să legalizeze o diplomă de medic falsă... Vestea zilei! Primul spital oncologic pentru copiii din România a primit o donație colosală din partea unei companii rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x