Antena Căutare

Mama tinerei din Ploiești, bătută de iubit, e îngrozită: "A mai lovit-o atunci când au venit amândoi la noi. Mi-a spart și geamurile de la casă"

Tânărul din Ploiești care și-a bătut iubita, a filmat ororile și apoi le-a postat pe internet a băgat spaima în familia fetei încă de prima dată când a călcat în casa lor. Potrivit observator.tv, mama fetei bătute era la curent cu faptul că tânărul cu care fiica sa a fost într-o relaţie este extrem de violent. Mai mult, fusese amenințată și se temea atât pentru ea, dar mai ales pentru fată. 

Tânărul din Ploiești care și-a bătut iubita, a filmat ororile și apoi le-a postat pe internet a băgat spaima în familia fetei încă de prima dată când a călcat în casa lor. Potrivit observator.tv, mama fetei bătute era la curent cu faptul că tânărul cu care fiica sa a fost într-o relaţie este extrem de violent. Mai mult, fusese amenințată și se temea atât pentru ea, dar mai ales pentru fată.

Femeia cunoştea situaţia în care fiica sa se afla de aproximativ două luni, mai scrie sursa citată, care a obținut declarații de la aceasta. Femeia a povestit că tânărul din Ploieşti era extrem de violent şi chiar a spart geamurile casei sale în timpul unei vizite.

"Coşmarul a început când au venit prima dată acasă, în luna martie, la începutul anului. Atunci a început totul. S-a mai întâmplat să o lovească atunci când au venit amândoi la noi. Soţul meu era plecat în Olanda să muncească. Iubitul fetei s-a îmbătat, a coborât în beci să îşi ia ţuică şi s-au luat la ceartă. A făcut-o în tot felul, a ameninţat-o. Mi-am chemat socrii să îl dau afară, iar după ce l-am dat afară, seara mi-a spart geamul de la uşă", a declarat mama fetei bătute şi umilite de iubit, pentru Observator.

A bătut-o, i-a spart pahare în cap și a lovit-o cu picioarele peste față

Fata a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii spun că rar le-a fost dat să vadă aşa ceva.

"M-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă, tot aşa mi-a spart o sticlă", povestește, cu ultimele puteri, tânăra agresată în mod barbar.

A băgat-o în cadă, a pus-o să-i pupe mâinile şi picioarele, că el e şeful, el e stăpânul ei. Mai mult, fata era inconştientă, nu-şi dădea seama ce face.

S-a prostituat pentru a-i face rost de droguri iubitului

Cei doi ar fi locuit împreună, în apartamentul tinerei. Mai mult, ea s-ar fi prostituat ca să facă rost de bani pentru droguri.

Bărbatul a fost reţinut, iar judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile.

Tânăra bătută de iubit la Ploiești și-a retras plângerea? Informațiile apărute pe internet, false... Al 13-lea salariu şi pentru angajaţii din mediul privat! Când ar putea să primească românii bani în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x