Declarații șocante ale tinerei din Ploiești, bătută de iubit: "Mă punea să-i pup piciorul, apoi mă lovea cu el în cap"

 

Tânăra din Ploiești bătută fără milă de iubit a recunoscut că acesta se droga, iar atunci când intra în sevraj începea chinul. Fata a fost tăiată cu cuțitul, i s-au spart sticle și pahare și cap, a fost silită să-i pupe mâinile și picioarele agresorului, totul în timp ce acesta își filma ororile. 

După ce imaginile postate de bărbat pe internet au ajuns în vizorul Poliției și un vecin a reclamat ceea ce se întâmpla în apartamentul în care locuiau cei doi, tânăra a reușit să scape din mâinile monstrului și a mers să ceară ajutor autorităților. 

Fata a primit îngrijiri medicale și a spus totul despre momentele cumplite prin care a trecut vreme de câteva luni. Declarațiile obținute în exclusivitate de www.observator.tv sunt șocante:

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile”, a declarat fata cu ochii în lacrimi. 

Scandalurile porneau de la lipsa de droguri, iar fata a recunoscut că în repetate rânduri a fost pusă să se prostitueze pentru a face rost de bani. 

„Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a precizat ea.facebook whatsapp twitter pinterest