Antena Căutare

Maramureş: Bărbat agresiv care a ameninţat poliţiştii cu un topor, împuşcat în picior

Un bărbat din localitatea Săcălăşeni, judeţul Maramureş, care era agresiv şi a ameninţat poliţiştii cu un topor, a fost împuşcat în picior, fiind solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda primul ajutor.

”Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localităţii Săcălăşeni, după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv şi face scandal la domiciliu”, a transmis, marţi seară IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, la vederea poliţiştilor, bărbatul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i.

”După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii evenimentului.

Sursa : news.ro

Ministrul Sănătății, avertisment pentru români de 1 mai: ”Nu vă relaxați. Un focar necontrolat poate duce la transmitere... Documentele pentru obţinerea şomajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicaţia aici.gov.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x