Maramureş: Bărbat agresiv care a ameninţat poliţiştii cu un topor, împuşcat în picior

Un bărbat din localitatea Săcălăşeni, judeţul Maramureş, care era agresiv şi a ameninţat poliţiştii cu un topor, a fost împuşcat în picior, fiind solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda primul ajutor.

”Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localităţii Săcălăşeni, după ce au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv şi face scandal la domiciliu”, a transmis, marţi seară IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că, la vederea poliţiştilor, bărbatul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre poliţişti cu un topor în mână, ameninţându-i.

”După somaţie, poliţiştii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat ameninţarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanţelor producerii evenimentului.

Sursa : news.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri