Antena Căutare

Maşina unui poliţist de frontieră a fost lovită de un tren. Circulația feroviară a fost întreruptă

Mașina condusă de un polițist de frontieră a fost lovită de un tren, miercuri, în jurul orei 08.40, conform emaramures.ro.

Maşina unui poliţist de frontieră a fost lovită de un tren. Circulația feroviară a fost întreruptă
Maşina unui poliţist de frontieră, lovită de tren

Un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului, județul Maramureș a fost implicat într-un accident, la trecerea de nivel cu calea ferată, pe raza localității Valea Vișeiului. Mașina condusă de acesta a fost lovită de un tren, miercuri, în jurul orei 08.40, conform emaramures.ro.

Un copil de 14 ani a fost reţinut după ce a fost prins la volanul unei maşini

Omul legii se deplasa cu autoturismul proprietate personală de la locul de muncă. În mașina polițistului de frontieră se mai afla o femeie, colegă, cu acesta.

La fața locului s-au prezentat reprezentantii IPJ Maramures care desfășoară cercetările în cauză. În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

„Azi dimineaţă, la ora 08:37, lucrătorii din cadrul Postul de Poliție Transporturi Feroviale Vișeu de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Bistra, sat Valea Vișeului, trenul regio care circula pe relatia CF Sighetu Marmatiei – Valea Viseului a acrosat un autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero. Trenul Regio a avut o întârziere de 30 minute”, informează IPJ Maramureș.

Accident mortal! Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla. Scene de coșmar la fața locului

„Nu vreți să fiți părtași la crimă”! România, paralizată de teamă. Mesajul lui Vlad Voiculescu, despre coronavirus: „Est... Al 32-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost confirmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x